در دنیای امروز که اینترنت عضوی جدایی ناپذیر از زندگی همه ما شده است، خرید آی پی ثابت اهمیت خیلی بالایی برای کسب و کارها و افراد دارد.
همان طور که از اسم اون مشخص هست آی پی ثابت همیشه یک چیز میباشد و بر خلاف آی پی داینامیک تغییر نمیکند.
شاید براتون سوال باشه که خرید آی پی ثابت چه کاربردی دارد. پیشنهاد میکنم حتما با سایناسرور در ادامه همراه باشید قرار هست سیر تا پیاز آی پی ثابت رو با هم بررسی کنیم.
در این مقاله میخوانید:
برای شناخت به آی پی ثابت و داینامیک ابتدا لازم هست با مفهوم آی پی آشنا شویم و انواع آن را بشناسیم
هر دستگاهی که در شبکه ( چه اینترنتی چه داخلی ) قرار میگیرد یک آدرس مشخص دارد که به آن آی پی گفته میشود.
آی پی به ۲ تقسیم بندی داخلی یا Local و همچنین آی پی اینترنتی تقسیم بندی میشود.
هر دستگاهی که در شبکه خانگی یا اداری یا در کل داخلی ما به شبکه ما متصل میشود یک آدرس داخلی دریافت میکند که به آن آی پی داخلی یا آی پی Local و یا خصوصی گفته میشود.
مثلا شما اگر مودم WIFI در منزل یا محل کار خود داشته باشید و یک پرینتر تحت شبکه + یک لپ تاپ + تلویزیون هوشمند را به آن متصل کرده باشید.
و اگر مودم را تنظیم کرده باشید که از رنج شبکه ۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۰/۲۴ به شکل اتوماتیک آی پی اختصاص دهد.
برای مثال به پرینتر شما آی پی ۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۱۰ را میدهد.
به لپ تاپ شما آی پی ۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۱۱ را میدهد.
و به تلویزیون شما آی پی ۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۱۲ را میدهد.
لیست آی پی های داخلی، Local و یا Private در زیر قابل مشاهده میباشد.
که این آی پی ها، آی پی های لوکال یا همان داخلی هستند که قطعا از اینترنت قابل دسترسی نیستند یعنی شما از اینترنت نمیتوانید با آی پی ۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۱۰ پرینتر خود را به کار بگیرید ( البته در شرایط عادی که با ترفندهایی امکان پذیر هست )
یک آدرس اینترنتی منحصر به فرد دقیقا مثل آدرس منزل شما میباشد. این آی پی برای ارتباط بین دستگاه هایی که داخل شبکه اینترنت فعالیت میکنند ایجاد شده است.
رنج آی پی های داخل اینترنت میتوانید از بین ۰٫۰٫۰٫۰ تا ۲۵۵٫۲۵۵٫۲۵۵٫۲۵ باشد.
البته باید رنج های داخلی و یا همان ip private ها را از آن جدا کرد.
به طور دقیق نمیتوان گفت که چند آیپی پابلیک در جهان وجود دارد، ولی حدود ۳٫۷ میلیارد آیپی پابلیک در دسترس هستند. که البته فقط مخصوص IPv4 ها هستند.
اگر دوست دارید تاریخچه ای از آن بدانید در این صفحه ویکیپدیا اطلاعات خوبی پیدا خواهید کرد
Ipv6 ها تعداد بی شماری دارند که اگر میخواهید درباره آنها بدانید پیشنهاد میکنم در مقالات سایت درباره ipv6 جستجو کنید.
حالا که با مفهوم کلی و ساده آی پی آشنا شدیم بریم سراغ پرسش اصلی یعنی:
آی پی ثابت چیست و چه تفاوتی با آی پی داینامیک دارد؟
همان طور که متوجه شدیم هر دستگاهی چه در اینترنت چه در شبکه داخلی منزل یا محل کار ما یک آی پی خصوصی داخلی و یک آی پی عمومی اینترنتی دارد.
حالا ممکن است یکی از دستگاه ها آی پی عمومی نداشته باشد و لازم هم نداشته باشد.
اما یک لپ تاپ برای اینکه بتواند به اینترنت دسترسی داشته باشد باید یک آی پی عمومی هم داشته باشد.
اختصاص دادن آی پی عمومی توسط ارائه دهنده اینترنت ما انجام میشود.
مثلا اگر ما ADSL داشته باشیم و یا از اینترنت های همراه استفاده کنیم یک آی پی عمومی ( اشتراکی ) خواهیم داشت.
این آی پی با قطع و وصل شدن مودم و یا اینترنت همراه، همواره تغییر میکند و عوض میشود.
معمولا ارائه دهنده های اینترنت به شکل کلی و عمومی آی پی اختصاصی و ثابت به شما ارائه نمیکنند و هر بار که شما مودم را خاموش روشن کنید آی پی عمومی شما تغییر میکند که به آن آی پی داینامیک و یا غیر دائم گفته میشود.
متاسفانه در آی پی داینامیک امکان اتصال از راه دور در بستر شبکه به شدت برای افرادی که با شبکه آشنایی بالایی نداشته باشند سخت میباشد.
آی پی استاتیک و یا ثابت یک آدرس اینترنتی همیشه ثابت میباشد و به شکل اختصاصی فقط به شما تعلق دارد و هیچ کس دیگه ای در اینترنت نمیتواند از آن آی پی استفاده کند.
اگر شما یک شرکت هستید و امکان گرفتن آی پی ثابت از ارائه دهنده اینترنت خود را دارید میتوانید درخواست دهید تا یک آی پی ثابت اختصاصی به شما ارائه کنند تا بتوانید در شبکه اینترنت به شبکه داخلی خود دسترسی کامل داشته باشید.
مثلا با این کار میتوانید به لپ تاپ منزل خود از نقطه دیگری در جهان دسترسی داشته باشید.
استفاده از آیپی ثابت (Static IP) دارای مزایای متعددی است، به خصوص برای کسبوکارها و برخی کاربردهای خاص. در ادامه به برخی از این مزایا اشاره میکنیم:
به طور کلی، آیپی ثابت برای کاربردهایی که نیاز به پایداری، امنیت و دسترسی مداوم دارند، بسیار مفید است.
اما همان طور که در جریان هستید متاسفانه با توجه به اینکه بیشتر اطلاعات ما توسط آی پی که از آن در حال وصل شدن به اینترنت هستیم قابل خواندن میاشد امکان ایجاد محدودیت + تحریم ها فراهم خواهد بود.
برای اینکه بتوانیم اطلاعاتی که آی پی عمومی ما در اختیار سرویس های داخل اینترنت قرار میدهد را مخفی کنیم باید آی پی خود را به آی پی های خارج از ایران تغییر دهیم.
این کار معمولا توسط VPN ها و یا پروکسی ها انجام میشود که یک آی پی دارند که به تعداد بسیار بالایی از افراد اختصاص میدهند.
یعنی این آی پی که در VPN ها استفاده میشود بین افراد زیادی در حال استفاده هست و اختصاصی نیست.
اما اگر ما بخواهیم کار حساس مثل ترید، فعالیت در بازارهای مالی در جهان، فریلنسری و هر کاری که در شرایط فعلی تحریم هستیم را انجام دهیم نمیتوانیم از VPN استفاده کنیم چون کاملا توسط این سرویس ها قابل تشخیص هست.
به عنوان مثال اگر شما تریدر باشید و قصد ترید در صرافی Binance و یا Kucoin و یا هر صرافی دیگر را داشته باشید نمیتوانید از VPN با آی پی اشتراکی استفاده کنید چون این سرویس متوجه خواهند شد که آی پی شما اشتراکی هست و هزاران نفر دیگر در حال استفاده از آن هستند و حساب شما را بلوکه خواهند کرد!
راهکار آن خرید آی پی ثابت میباشد.
اما باید دقت داشته باشید که هر سایتی مناسب خرید آی پی ثابت نمیباشد.
در صورتی که نیاز به آی پی ثابت اختصاصی دارید و سرمایه شما مهم میباشد پیشنهاد میکنم از جایی آی پی ثابت خریداری کنید که همه چیز را شفاف توضیح داده باشد قیمت های ۸۰ ۹۰ هزار تومان برای یک آی پی اختصاصی با عقل هماهنگی ندارد!
بعد از اینکه مطمئن شدید به آی پی ثابت خارجی نیاز دارید. بهتر هست بدانید که برای چه کاری میخواهید از آن آی پی استفاده کنید.
به عنوان مثال تمامی لوکیشن ها مناسب ترید نمیباشد و آی پی فنلاند بهترین انتخاب برای آی پی ثابت میباشد.
در صورتی که آی پی ثابت خود را از سایناسرور تهیه کنید بعد از خرید آی پی ثابت، آموزش استفاده از آن برای شما ارسال خواهد شد.
آی پی ثابت خریداری شده از سایناسرور قابل استفاده در آیفون، اندروید، ویندوز و مک میباشد و هیچ محدودیتی برای شما نخواهد داشت.
بعد از خرید کلیه اطلاعات لازم از طریق تیکت برای شما ارسال خواهد شد و اگر نیاز به پشتیبانی بیشتر داشته باشید میتوانید در تلگرام یا واتس آپ با ما در ارتباط باشید.
نوشتن دیدگاه و امتیاز شما، برای ما مهم هست. اون رو با ما و دیگران به اشتراک بگذارید.
آخرین مقالات آموزشی سایناسرور
روتر hAP ax³ یکی از بهترین انتخابها برای خانهها و شرکتهای کوچک است. در ادامه بررسی میکنیم که چرا باید این روتر ارزشمند میکروتیک را خریداری کنیم. همچنین میتوانید مشخصات کامل این روتر را در سایت میکروتیک بررسی کنید. سیستم […]
امروزه با گسترش فعالیتهای آنلاین و نیاز روزافزون به امنیت و پایداری در اتصال به اینترنت، مفهوم “آی پی ثابت” بیش از پیش اهمیت پیدا کرده است. آی پی ثابت به معنی یک آدرس آی پی اختصاصی است که به […]
اگر شما در حوزه ارز دیجیتال و ترید فعالیت دارید، حتما دغدغه اصلی شما این هست که بهترین آی پی ثابت برای ترید باید چه ویژگی هایی داشته باشد.با سایناسرور در ادامه همراه باشید تا ۰ تا ۱۰۰ خرید آی […]